Company Profile

Lider în sectorul zincării la cald

Grupul Bordignon este lider în sectorul zincării la cald, cu o capacitate de producție lunară de peste 14.000 de tone de oțel. În cele patru fabrici ale grupului, situate în Veneto, Friuli, Trentino și Balotești, România, peste 300 de angajați contribuie la o cifră de afaceri anuală de peste 56 de milioane de euro, rezultată din procesarea a peste 110.000 de tone de oțel pe an.

Consiliul de Administrație este condus de fondatorii și membrii familiei Bordignon: Anna Loro, împreună cu Diego, Michele și Walter Bordignon, care asigură o gestionare solidă orientată spre creștere. Acest puternic grup familial reprezintă unul dintre pilonii pe care se bazează succesul și expansiunea continuă a companiei.

Creșterea companiei se bizuie pe o viziune strategică ce îmbină tradiția cu inovația. Cu cea mai mare instalație de zincare termică din Europa, grupul Bordignon este capabil să zincheze structuri de până la 19 metri lungime și 30 de tone greutate, răspunzând celor mai complexe cerințe. Rețeaua logistică internă extinsă permite oferirea de soluții personalizate pentru transportul pieselor chiar și agabaritice, adaptându-se atât piețelor naționale, cât și internaționale.

CDA

Diego Bordignon

Position: GENERAL MANAGEMENT

Diego Bordignon

GENERAL MANAGEMENT

Michele Bordignon

Position: GENERAL MANAGEMENT

Michele Bordignon

GENERAL MANAGEMENT

Walter Bordignon

Position: GENERAL MANAGEMENT

Walter Bordignon

GENERAL MANAGEMENT

We use cookies to give you the best experience.